“Малките навици” на Д-р Б. Дж. Фог – новото предложение на “Локада”

Издателство Локада се радва да ви съобщи, че в средата на септември излиза от печат на български език бестселърът на „Ню Йорк таймс“, „Уол стрийт джърнъл“ и „Ю Ес Ей Тудей“ „Малките навици“.

В книгата, написана от водещият световен експерт по придобиване на навици от университета в Станфорд д-р Б. Дж. Фог, на ясен и достъпен език са оборени митове и са дадени рецепти, които биха ви помогнали да имате по-щастлив, по-здравословен и по-пълноценен живот.

Новаторският метод на д-р Фог за бързо и лесно изграждане на навици ще ви помогне да се промените. Съдържанието в тази книга е практично, незабавно приложимо и най-важното – съвсем ново. „Малките навици” не е просто обобщение на съществуващите методи. Всяка глава споделя революционни прозрения и прости стъпки, които можете да предприемете, за да подобрите живота си.

Малките навици“, с подзаглавие „Мъничките промени, които преобразяват всичко“ (превод Деница Каракушева, художник Венета Гергова, 408 стр., цена: 28 лв.) ще ви научи на най-простите и научно доказани начини, с които да направите себе си и света по-добри във всяко едно отношение.

Книгата е основана на двайсетгодишно изследване и опита на д-р Фог в обучението на повече от 60 000 души.

МИТ: Промяната е трудна.

РЕАЛНОСТ: Промяната може да бъде много лесна.

Д-р Б. Дж. Фог е тук, за да промени живота ви.

Независимо дали искате да отслабнете, да намалите стреса, да подобрите съня си или да бъдете по-продуктивни всеки ден, с „Малките навици“ ще го постигнете лесно.

Д-р Б. Дж. Фог основава Изследователската лаборатория по поведенчески дизайн в Станфордския университет. Освен с преподавателска дейност, в  продължение на повече от 20 години той се занимава с обучение във водеши американски компании като се фокусира върху върху здравето, производителността и финансовото благополучие.

Д-р Б. Дж. Фог е създател на Академията за малки навици, за да може да помага на хората по света. Живее в Северна Калифорния и Мауи.

Може да купите книгата в добрите книжарници:

✅ Ozone – https://bit.ly/3Lh7viq

✅ Store.bg – https://bit.ly/3eVfyFg

✅ Хеликон – https://bit.ly/3xoZKB1

✅ Сиела – https://bit.ly/3BKR36L