Готови ли сте за новото издание на “Локада”?

Снимка: Scott Lewis/Canva.com

Докато всички се наслаждаваха на почивките и безкрайните летни дни, екипът на Локада работеше неуморно и най-сетне  е на път да ви представи новата си книга.

В сезона на мъглите и димящото какао на дивана, ние ще ви предложим книга, която ще върне жаркото слънце на лятото, но също така ще отвори нови хоризонти пред вас. Като казваме „жаркото“ сме доста буквални, защото ще ви предложим една история, голяма част от която се развива под африканското слънце. Eдна история, която е „дълбоко въздействаща…”(The New York Times Book Review) „…обширна, елегична история за капитализма, колониализма и безграничната алчност, напомняща ни за безбройните начини, по които не успяваме да направим по-добър свят за нашите деца” (Esquire).

Този „…болезнен разказ за алчността, общността и непоколебимостта.“ (Time) е изненадващо актуален дори и в нашата българска (балканска) действителност.

Очаквайте още подробности за новата книга на Имболо Мбуе „Как прекрасни бяхме“, преведена от Светлана Комогорова – Комата. Както и самата книга, разбира се!